Nieuws en foto’s

* Op 11 april 2018 was ik uitgenodigd door de Rehobôthschool in Genemuiden. Dit in verband met de afsluiting van een Leesfeest dat zij gehouden hebben. Door middel van een powerpointpresentatie heb ik de midden- en bovenbouw laten zien hoe het schrijven in zijn werk gaat en wat er allemaal aan vooraf gaat voordat een boek in de winkel ligt. Tot slot nog een stukje voorgelezen uit ‘Fraude rondom Flevoland’. De kinderen waren erg enthousiast!

* Op 4 oktober 2013 was ik te gast bij boekhandel De Boekenkamer om een signeersessie te houden. Dit in het teken van de opening van hun nieuwe winkel in Kootwijkerbroek.

* In de zomer van 2013 waren we als gezin op vakantie op Minicamping ‘Klein Oudenhorst’ in Woudenberg. Achter deze camping ligt een maisveld langs de voormalige spoorlijn Amersfoort – Kesteren. Een aantal jaren geleden heb ik over deze camping (plus maisveld en spoorlijn) een spannend verhaal geschreven dat in de GezinsGids gestaan heeft. Op donderdagavond organiseerde de camping een kampvuur, waarbij ik dit verhaal voorgelezen heb. De aanwezige kinderen waren erg enthousiast!

 

* Op 7 maart 2013 was ik op de Johannes Calvijnschool in Sliedrecht. In de klas van meester Den Ouden (jawel, de broer van …) vertelde ik groep 6 over mijn ervaringen bij het schrijven en hoe een boek tot stand komt. Daarna een spannend gedeelte voorgelezen uit ‘Giflozing rond Groningen’.

* Zaterdag 2 februari 2013 was ik op de studiedag van de BCB in Harderwijk. Naast diverse workshops was er volop gelegenheid om elkaar als auteurs te ontmoeten. De studiedag werd o.a. bezocht door Bert Wiersema, Bram Kasse, Roland Kalkman, Teunie Suijker, Jan van den Dool, Marian Schalk – Meijering, Anja Bout – Monteau enz. enz.

* Op 29 september 2012 was ik te gast bij de christelijke bibliotheek/boekhandel Tolle Lege in Numansdorp om boeken te signeren.

 * Op 11 oktober 2011 was ik te gast op de Ds. Petrus van der Veldenschool in Nieuw-Lekkerland in het kader van de Kinderboekenweek.

 * In oktober 2010 verscheen in het weekblad De Klaroen het volgende artikel: