Gastenboek

140 gedachten over “Gastenboek

 1. Dag Roelof,

  Wat een leuke site! Erg mooi opgezet.
  Als je zo alle boeken en verhalen bij elkaar ziet, zijn het er verrassend veel!
  Ik ben heel benieuwd naar het vervolgverhaal!

  Succes met je schrijfcarriere.
  Groetjes Fenny

 2. beste Roelof,

  onze complimenten voor deze mooie site. Ziet er echt prachtig uit! bij deze bestellen we gelijk je laatste boek.
  succes met het schrijven van het volgende boek!

 3. Ha Roelof,

  Nou nou ook al een website! Wanneer komt je webshop? Kunnen we je collectie boeken vanuit onze luie stoel bestellen! Succes verder er mee, maar vergeet vooral niet verder te schrijven aan je nieuwe boek!

  Groeten,

  Peter en Henriët

 4. Beste Roelof,

  Deze site vind ik het bewijs van verdere professionalisering van je schrijverschap. Ik zal, waar mogelijk, aandacht schenken aan deze site. Het ziet er goed uit. Proficiat!

  Met vriendelijke groet,

  Uitgeverij Gebr. Koster – Barneveld
  J. Koster, Uitgever

 5. Hallo Roelof,
  Wat een leuk idee om je eigen website te beginnen! Hij wordt vast een succes, want de boeken die ik van jou ken (omdat ik ze geredigeerd heb) zijn heel spannend (de serie: Van Driel & Van Boxtel). En dat vervolgverhaal – daar kijk ik naar uit!
  Veel schrijfplezier!Janneke WiegersCentrum voor Taaladvies

 6.  He Roelof
  Wat een mooie site en ik ben dan wel volwassen maar heb van je boeken genoten. Ga zo door . We wensen je veel inspiratie.
  Hartelijke Groeten:-)

 7. Dat je deze site heb verbaasde ons eerst, maar het bewijst welke interesse je voor je hobby hebt. Wij zijn dan ook best trost zo`n talent binnen ons bedrijf te hebben,

 8. Dag Roelof

  Je schrijft leuke boeken ik zag op je website dat je bezig ben een derde deel te schrijven van de serie Van Driel & Van Boxtel ik wens je hier heel veel succes mee. Je boeken zitten vol avontuur en soms maak je het zelf haast mee. Je website is duidelijk alleen is het jammer dat je geen online boeken kan bestellen.

 9. Beste bezoekers,

  Hartelijk bedankt voor jullie leuke reacties.

  Voor wat betreft online boeken bestellen: stuur even een mailtje, dan is dat zo geregeld.

  Het is de bedoeling dat deel 3 van Van Driel & Van Boxtel in september/oktober 2013 verschijnt.

 10. Ha Roelof,

  Leuk om je boeken te lezen. Heb vroeger bij je op school gezeten en vertelde de kinderen dat jij de schrijver van die boeken bent. Grappig! Succes met schrijven.

  Groetjes Elise

 11. beste Roelof den ouden,

  Ik kijk uit naar het nieuwe deel van van Driel & Boxtel
  ik heb de eerste 2 delen met plezier gelezen, en hoop binnenkort ook deel 3 aan mijn selectie toe te voegen
  veel plezier en suxes toegewenst met scvhrijven!

  hartelijke groeten

 12. hallo meneer den Ouden
  ik vind u boeken echt heel leuk!
  ik heb deel 2 en  ben van plan om deel 1 ook te kopen en 3 als die uit is.
  ik ben een enorme leesfan en schrijf zelf ook boeken.
  heeft u misschien nog tips voor mij?

  groeten

 13. Hallo Anoniem,

  Sorry voor de late reactie, dat komt door de vakantie. Leuk dat je ook boeken schrijft.
  Tip: gebruik krantenartikeltjes om ideetjes op te doen, maak van tevoren een schema van het verhaal en gebruik je fantasie! Met ongeveer 80 getypte A4 pagina’s heb je een mooi dik leesboek. Succes!

 14. Ha neef,
  Wat heb je weer een mooi boek geschrevenMijn moeder kwam vanmorgen met het boek aan,en Rick heeft het in een ochtend gelezen, zo mooi vond hij het.We zien al weer uit naar een nieuwe uitgave.
  Groeten uit Kapelle

 15. Beste Roelof den Ouden,
  Graag verneem ik van u wanneer het 4de deel in de serie ‘Van Driel en Van Boxtel’ verschijnt. Ik vind uw boeken, en vooral de nieuwste serie erg interessant om te lezen. Ik hoop dat er nog vele boeken van de twee inspecteurs hopen te komen en niet dat dit het laatste boek is, dat zou ik erg jammer vinden, en ik denk velen met mij. Daarom zou ik u als tip mee willen geven: ga voorlopig door met delen toevoegen aan de eerdergenoemde serie (net zoals de boeken van bijv. Niels, geschreven door Harry Marsman, daar zijn ook 13 delen van).
  Met vriendelijke groet,
  Daantje

 16. beste roelof den ouden,

  u heeft echt een leuke overzichtelijke site.
  Ik vind dat u ook echte leuke boeken schrijft vooral de tweede serie is leuk.
  echt een aanrader voor jong en oud.
  ik zal zeggen ga zo door met het schrijven.
  en ik hoop dat er nog veel van de serie van driel van boxtel komen.

  ik wist eerst nooit dat die boeken bestonden totdat ik er een in de school bieb zag liggen die had ik gelezen en vond het zo leuk dat ik de rest ook gekocht heb en toen ik die uit heb ben ik met de vorige serie begonnen die is ook echt leuk.

  mijn complimenten over uw boeken.
  ga zo door.
  groeten sander

 17. Ha Roelof,

  Ga alsjeblieft door met schrijven voor de serie: Van Driel & Van Boxtel.
  Ook het 3e deel is weer een geweldige uitgave geworden. En niet alleen het 3e deel maar ook de 2 voorgaande delen zijn top.

  Ga zo door!!!
  Veel succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hartelijk groet
  Arjan

  :-):-):-)

 18. beste roelof

  Ik vind je boeken super leuk ik hoop dat er nog veel zullen volgen. Maar ik had wel een uitblinker en dat was boek één. Misschien kan je een boek schrijven waar ook een beetje die spanning in zit. Hij was echt super gaaf, allemaal trouwens

  suc6 🙂

 19. Dag meneer Den Ouden,

  Is het al bekend wanneer deel 4, ‘Rechercheur Van Boxtel en Van Driel en de cocaïnesmokkel’, verschijnt? Dit zou toch omstreeks deze tijd moeten zijn? Kunt u een tijdsperiode aangeven?

 20. Hallo Daantje,
  Je hebt helemaal gelijk, ik zit zelf ook te wachten. Het kan morgen zijn, maar het kan ook over een paar weken zijn, dat is van tevoren niet precies te zeggen. Dus nog even geduld!

 21. Beste Roelof den Ouden,

  Weet u nog steeds niets? Kunt u niet eens contact opnemen met de uitgeverij/drukker van
  ‘Rechercheur Van Boxtel en Van Driel en en de cocaïnesmokkel’?

  Met vriendelijke groet,

  Daantje

 22. Hallo Daantje,
  De uitgever heeft hier geen invloed op, ze zijn afhankelijk van de drukker en de binder. Die hebben hun eigen planning en die kan elk uur veranderen. We moeten dus echt afwachten!

 23. Beste Roelof den Ouden,

  Ik vind rechercheur Van Driel heel leuk. Ik hoop dat er nog héél veel van komen. U hebt trouwens een mooie en overzichtelijke site, handig!

  Groetjes,
  Arco

 24. dag meneer ik moet een boek presentatie maken van 5 min ik doe hem over de boeken van de serie van Driel van Boxtel. ik hoop dat de kinderen het een mooi boek vinden
  gr:henri

 25. Dag meneer, ik hoop dat u verder gaat met het schrijven van de serie van driel en van boxtel. Ik heb er zelf ook een dun boek over geschreven het heet rechercheur van driel en het geheim van de orgelpijp. Ik ben helemaal gek van uw serie. Weet u al wanneer deel 5 uit komt? Ik hoop snel

  Julita

 26. Hallo Joost,
  Leuk dat je een boekverslag over dit boek doet. Als je wilt weten hoe de rechercheurs er uitzien, moet je deel 1 er even bij pakken. Op de voorkant staan ze allebei afgebeeld. Van Driel is ongeveer 48 jaar en Wilfred ongeveer 25.

 27. Ik ga mijn boekbespreking houden over deel 2 “rechecheur van Driel en de gestolen laptops. Weet uw wat belangrijke punten die ik zou kunnen noemen. En ook een spannend stukje om voor te lezen?.

  Alvast bedankt!!!

  Ps. U heeft echt super gave boeken dit is mijn leukste serie die ik ooit heb gelezen. U moet door blijven gaan met deze boeken te schrijven tot deel 10????

 28. Hallo!

  Ik houd mijn boekpresentatie over uw boek ‘Overval in Overberg’, en op het boek staat dat de uitgever Gebr. Koster – Barneveld is. Maar waar staat Gebr. nou voor? Of is het geen afkorting?

  Alvast bedankt!

 29. Hallo Jorick, deel 4 is verschenen in september 2014.

  Hallo Bas, leuk dat je je spreekbeurt over dit boek doet. Een spannend stukje is bijvoorbeeld dat de rechercheurs ’s nachts in het opslagbedrijf speuren en ontdekken dat de camera verdwenen is!

  Hallo Steven, hartelijk bedankt voor je compliment!

  Hallo Jonathan, dit begint inderdaad op te vallen. Ik zal het met de uitgever bespreken!

  Hallo Melanie, leuk dat je een boekbespreking doet over dit boek. De afkorting Gebr. betekent gebroeders.

 30. Beste Roelof,

  De Van Driel boeken zijn erg spannend. Probeer maar 20 delen van die serie te krijgen! Compliment voor het mooie schrijven. Ook de discussies die Van Driel met Wilfred heeft over het geloof, vind ik grappig. Ik kan er wel om lachen. Veel succes met het schrijven van meerdere delen.

  Johanna

 31. Hallo meneer Roelof
  ik vind u boeken echt leuk! alleen een minpunt het slot van u boeken zijn altijd hetzelfde bijv. de koffie pruttelt, en dat rechercheur van broekhuizen zegt; dat dacht ik wel
  het maakt me niet heel veel uit maar het wordt er wel minder leuk op.
  alsnog leuke boeken!
  groeten Steven 🙂

 32. Goedenavond meneer Den Ouden,

  Graag zou ik willen weten wanneer het 5de deel van de serie ‘Van Boxtel & Van Driel’ uitkomt.

  Kan dit misschien ook op de website vermeld worden?

  Alvast vriendelijk dank!

  Groeten,
  Daantje

 33. Wilt u alstublieft op de website vermelden wanneer het 5 e deel in de serie van driel en van boxtel uitkomt? Dan koop ik hem gelijk!

 34. Hallo roelof
  Ik vind dat u mooie boeken schrijft.
  Vooral rechercheur van Driel.
  Maar altijd staan de daders op de voorkant.
  Kan dar veranderd worden?

  Remco Borkent

 35. Beste Daantje en Juultje, het is de bedoeling dat deel 5 in september uitkomt, maar het is nooit van tevoren te zeggen op welke datum. Het kan morgen zijn, maar ook over 3 weken! Zodra het boek verschijnt, zal ik dat meteen op de website zetten. Alvast veel leesplezier toegewenst!

  Beste Remco, je hebt dit goed gezien, ik heb het meteen doorgegeven aan de uitgever, maar ik verklap niet of het bij deel 5 al veranderd is (dat houdt de spanning er in!).

 36. Beste Roelof,

  Ik zit vol spanning te wachten tot deel vijf van de serie van driel en van boxtel uitkomt. ik heb hem al op mijn verlanglijstje gezet. en ik vind dat de daders gewoon op de voorkant moeten blijven staan. dan ziet het er veel spannender uit… O ja, gaat u nog een deel 6, 7,8 enz. van deze serie schrijven? ik hoop het want ik kan er geen genoeg van krijgen.
  julita

 37. ha Roelof

  complimenten voor je nieuwe boek. t is lekker spannend met een onverwachte ontknoping. Jouw humor rond het ‘bokkenpootje’ is geniaal!
  nu rechercheur van Driel zo dicht in de buurt was mag je hem de volgende keer wel langs sturen voor een bakje koffie. 🙂

 38. Beste Roelof,

  Alle kinderen uit mijn klas en de meeste kinderen van mijn school zijn gek op de serie van driel en van boxtel. ik zit in groep 8. ik adviseer u om het boek waar u mee bezig bent even te laten rusten en te beginnen aan een deel 6 van deze serie. ik heb ze allemaal en zal ze allemaal blijven kopen. in het gastenboek zetten enorm veel kinderen dat u moet blijven doorgaan met deze serie. ik zou het in ieder geval geweldig vinden. ik hoop dat u het doet!
  Groeten
  Julita

 39. Goedenavond meneer den Ouden,

  Ik zit `s avonds altijd nog snel in uw boeken te lezen.
  Het zijn echt spannende boeken. Ik ben gewoon aan de boeken gehecht. Wilt u alstublieft deel 6 van de serie van Driel & van Boxtel gaan schrijven/uitgeven?

  Met vriendelijke groeten

  Judith Zwagemaker

 40. Ha Roelof,

  Ik vind de boeken goed spannend. schrijf er nog een paar. over een Mercedes dealer ofzo. mijn broertje is ook voor Mercedes. vandaar..
  haal de serie ‘dolfi en wolfi’ in!!

  H.G. Jo-Ann

 41. beste meneer den Ouden,
  mijn zoon Coen heeft de serie Rechercheur van Driel,
  ik heb ze allemaal voorgelezen waarbij mijn man en oudste zoon ook meeluisterden,
  het zijn spannende en mooie boeken
  veel succes verders met uw schrijf talent.

 42. Geachte Roelof den Ouden,

  Ik heb gelezen dat u een thriller gaat schrijven over ‘De Bijlmerramp’. Daarom stopt u (voorlopig) met de serie ‘Van Driel en Van Boxtel’. Toch hoop ik dat u niet definitief met deze serie stopt. Van de andere serie, met Hendrik en Martin, waren er namelijk ook maar 5 delen. Ik hoop dat, ondanks de thriller over ‘De Bijlmerramp’, die ongetwijfeld ook weer zeer mooi zal worden, er toch het komende jaar én ook in 2017, toch weer opnieuw een deel van de serie ‘Van Driel en Van Boxtel’ verschijnt!

  Daantje

 43. Beste lezers,
  Hartelijk bedankt voor jullie mooie reacties. Ik merk hier en daar wat schrik dat de Van Driel serie onderbroken wordt. Ik kan jullie vertellen dat ik na het boek over de Bijlmerramp meteen weer verder hoop te gaan met deze serie. Bij het tabblad ‘boeken’ heb ik daar net iets over geschreven.

 44. Geachte Roelof den Ouden ,
  Ik heb uw bericht gelezen van de korte stop van de Van Driel serie. Het is jammer dat uw er een onderbreking in maakt want het is best jammer dat er een poosje niet meer uit gelezen kan worden. Ik vindt het mooie boeken en ik kom met een vraag aan u : zou u altijd met de serie verder willen gaan? Ik heb alle delen en u maakt er altijd van dat de dader iemand is die je als lezer nooit verwachten zou. Ik zie uit naar een nieuw deel!!!

  groeten: Joël Blaasse

 45. ik ben bezig om mijn boekverslag te maken over deel 4. ik hoop dat je nog lang door blijft gaan met het schrijven van deze serie en ik vind de omslag van deze boeken ook echt supermooi

 46. Beste lezers,
  Na jullie enthousiaste reacties wil ik toch proberen om dit jaar een nieuw deel van de Van Driel serie uit te brengen. Bij het tabblad ‘Boeken’ heb ik daar net iets over geschreven.

 47. super cool het nieuwe boek van rechercheur van Driel ik heb de hele serie al gelezen superrrrr leuk ik hou nu zelfs mijn boekbespreking over RECHERCHEUR VAN DRIEL
  EN DE
  BEDREIGDE
  NERTSENFOKKERIJ alleen ik zie nergens in het boek de illustrator staan

 48. Beste Joël, Mariëlle, Max, Remco en Judith,
  Bedankt voor jullie complimentjes. Judith, de illustrator staat inderdaad niet vermeld, dat komt omdat er geen tekeningen in het boek staan. De omslag is fotobewerkt, dit wordt verzorgd door Cees van der Steldt van Drukkerij Van der Perk.
  Succes met je boekbespreking!

 49. Hallo Roelof den ouden, ik moet een boekbespreking houden. En ik houd het over: Giflozing rond Groningen.
  [heel leuk boek:) !] maar ik heb een vraagje hoeveel boeken je hebt geschreven? als ik antwoord krijg bij voorbaad dank groetjes Chaim en oja je spreekt mijn naam zo uit ghijm.
  P.S. je schrijft hele leuke boeken

 50. beste roelof waneer komt er weer een nieuw boek= 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 51. U schrijft dat u een boek wil schrijven over de Bijlmerramp in 1992, volgend jaar 25 jaar geleden. Komt er dan volgend jaar géén deel 7 van de serie van Van Driel en Van Boxtel? Of schrijft u dit boek ‘extra’? Ik zou het namelijk jammer vinden als het nu 2 jaar gaat duren voor deel 7 verschijnt; al heb ik deel 6 nog niet eens gelezen…

  Ik hoop dat de komende jaren er elk jaar een deel zal verschijnen. De serie van Ben de Raaf heeft inmiddels al ongeveer 12 delen, dus…

 52. beste Roelof u schrijft super mooie boeken van van Driel maar wel jammer dat u met de serie stopt 🙂 🙂 en wanneer komt dan de nieuwe serie uit? Over de bijlmerramp? ik hoop en denk dat dat ook een leuke serie wordt 🙂 🙂

  ga zo door! met zzzzzuuuulllllkkkkkkeeee!!! leuke boeken! 🙂 🙂
  Groetjes Madeleine

 53. Sorry sorry sorry Madeleine dat ik nu pas je berichtjes lees. Door drukte heb ik een hele tijd mijn website niet meer bekeken. Momenteel ben ik druk bezig met een boek over de Bijlmerramp, dat in dit najaar moet verschijnen. Daarna hoop ik weer verder te gaan met de Van Driel serie.

 54. Beste Roelof, wat schrijft u fantastische boeken! Ik word er soms een beetje sacho van als ik em uit heb! Komt er echt geen deel 7? Ik hoop het wel! 🙂

 55. Haha Olivia,

  Word je sago van mijn boeken? Bedankt voor het compliment, hoor! Het is zeker de bedoeling dat deel 7 verschijnt, maar dat zal wel volgend jaar worden, verwacht ik. Ik heb het namelijk nogal druk met andere dingen.

 56. Beste Roelof den Ouden,

  Ik maak een leesverslag over rechercheur van Driel en de sabotage bij de kerncentrale. Wilt u mij vertellen hoe de vier mensen uit de regelzaal heten. Bij voorbaat dank. En komt deel 7 ook snel. Ik vind de boeken echt super leuk en spannend. U kunt echt goed schrijven. Mijn compliment.

  Groeten,
  Evert Bouw

 57. Geachte heer den Ouden,

  Mijn naam is Joël Blok ik ben 15 jaar en woon in Krimpen a/d Ijssel. Ik hou heel erg van uw boeken enik probeer elke dag een stuk te lezen van Witte Pakken. Ik hoop u te kunnen ontmoeten een gesprek te kunnen houden, u lijkt mij erg aardig! Ik zit bij uw zoon Rick den Ouden in de klas.

  Met vriendelijke groet,
  Joël Blok

 58. Beste Evert,

  Leuk dat je een leesverslag maakt over dit boek. Hoe de vier mensen uit de regelzaal heten kun je lezen op bladzijde 48. Daar heb ik een overzichtje geplaatst. Momenteel ben ik bezig met deel 7 van de serie over Van Driel. Dit deel gaat heten ‘Rechercheur Van Driel en de vermiste autohandelaar’. Bedankt voor je complimenten!

 59. Ha Joël,

  Wat slordig dat ik al een hele tijd niet meer heb gekeken, maar de laatste reactie op deze website van lezers was van afgelopen april, dus ik keek weinig meer op de website. Bedankt voor je compliment. Ik zal even over je vraag nadenken, dus daar kom ik nog op terug.

 60. Ha Joël (of moet ik Job Jansen zeggen?),

  Kom maar een keer met Rick mee uit school, zou ik zeggen!

  Hartelijke groeten,
  Roelof den Ouden

 61. hallo roelof den ouden,

  ik ben een soort boekverslag aan het maken van uw boek (rechercheur van driel en de gestolen laptops).
  Zelf kan ik niet echt info vinden over van Driel zelf (zoals leeftijd enzo).
  graag hoop ik op een antwoord van u.

  groetjes hurmpie 🙂

 62. Waneer kunnen we deel 7 van de serie rechercheur van driel verwachten.

  Ik ben niet echt een lezer maar de serie rechercheur van driel is wel heel leuk en leest heel gemakkelijk

 63. Hallo Hurmpie,

  Als je de boeken goed leest kom je toch heel wat over Van Driel te weten: hij is rustig en bedachtzaam, woont in Dordrecht, is getrouwd en vader van Hanno en Marjolein, hij is christelijk en gaat naar de kerk. Misschien kun je op deze manier nog wel meer dingen vinden.

  Succes met je boekbespreking!

 64. hallo Roelof den ouden,

  ik hou mijn boekbespreking over: rechercheur Van Driel en de gestolen laptops. ik zou graag willen weten of er nog meer boeken komen van Van Driel. en ik zou ook willen weten wie de uitgever van het boek is

  hart. groet

  donnie

 65. Ha Donnie,

  Het is de bedoeling dat aan het einde van dit jaar deel 7 verschijnt, het gaat heten ‘Rechercheur Van Driel en de vermiste autohandelaar’. De boeken worden uitgegeven bij Gebr. Koster in Barneveld.
  Succes met je boekbespreking!

 66. hallo meneer
  graag zou ik willen weten wie de illustrator van uw boek (rechercheur van Driel en de nertsen fokkerij) is dit moet ik namelijk weten voor een boekverslag
  alvast hartelijk dank
  groeten william 🙂

 67. Ha William,

  Eigenlijk komt er geen illustrator meer aan te pas. In het boek staan geen illustraties, alleen op de omslag. Deze is fotobewerkt en wordt verzorgd door Cees van der Steldt van de Van der Perk Groep. Succes met je boekbespreking!

 68. Hallo Roelof den Ouden,
  Ik hou mijn boekbespreking over giflozing rond Groningen, maar ik kan nergens recensies vinden. Weet u misschien waar ik de kan vinden?

  Welke prijzen heeft u en/of het boek gewonnen?

 69. IK GA EEN BOEKBESPREKING HOUDEN OVER:ZWENDEL OP ZUID-BEVELAND IK HOOP DAT K EEN GOED CIJFER KRIJG 🙂 🙂 🙂 🙂
  IK VIND UW BOEKEN HEEL MOOI

 70. ik ga mijn boekbespreking houden over: rechercheur van driel en de vermiste autohandelaar.
  ik hoop dat ik een goed cijfer krijg.
  ook zag ik dat u op mijn school bent geweest (DS G.H KERSTENSCHOOL)
  (rechercheur van Driel en de vermiste autohandelaar staat niet bij uw boeken) 🙂

 71. Beste Roelof den Ouden,
  Ik vind uw boek “Witte pakken” erg spannend maar ook erg mooi. Zou het kunnen dat er een 2e deel van verschijnt?
  Ik zou het erg leuk vinden.

  PS. Ik ga mijn boekenbespreking over het boek ”Witte pakken” houden. Ik hoop dat ik een goed cijfer haal.

  Groeten van Mart-Jan

 72. Ik heb alle delen van Rechercheur van Driel en wacht telkens het volgende deel af!
  Het boek witte pakken, waarvan ik dacht dat die niet heel leuk zou zijn, heb ik 1 één keer uitgelezen, prachtig boek. Super goed geschreven!

  1. Ha Janne Fleur, bedankt voor je reactie en voor je compliment! Ik ben momenteel met deel 10 bezig van Rechercheur Van Driel, maar het kost wel moeite. Het wordt pas najaar 2023 dat-ie uitkomt. Groetjes, Roelof den Ouden

 73. ik vind de boeken van rechercheur van driel heel mooi dan denk je dat dat de dader word maar dan is het toch iemand anders heel mooi en spannend ik heb alle boeken van de serie rechercheur van driel gelezen en pas heb ik het boek witte pakken ineen keer uitgelezen een dik compliment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *